Xi Jinping Tongli Rwanda President Kaga Mutual Communication

XI Jinping Tongli Rwanda President Kaga Mutual Communication

Xinhua News Agency, 12 november, China President Xi Jinping, met Rwanda, president Kaga, en vierde de 50e verjaardag van de oprichting van diplomatieke betrekkingen tussen de twee landen. Xi Jinping wees erop dat sinds de studie van diplomatieke diplomatieke betrekkingen, de gezonde en stabiele ontwikkeling van Zhonglu-relaties, en de traditionele vriendschap duurt. In de afgelopen jaren heeft de vriendelijke samenwerking tussen de twee landen een goede ontwikkelingsmoment gehouden, en de uitwisselingen op verschillende gebieden zijn steeds meer verdiept, en het welzijn van de twee volkeren is toegenomen.

Na de epidemie van New Crown Pneumonia bekeek Zhonglu zichzelf, en zijn hand-schoonwet, met broeders en vriendschappen met een totaal. Xi Jinping benadrukte dat ik sterk belang heb gehecht aan de ontwikkeling van Zhonglu-relaties. Ik zou graag met u willen werken, met de nieuwe sessie van de 50e verjaardag van de twee landen en de nieuwe sessie van China-Africa Samenwerkingsforum, verdiepen politiek wederzijds Vertrouwen, versterkende de samenwerking met alle gebieden zoals "All the Way", bevordert de ontwikkeling van vriendelijke co?peratieve betrekkingen tussen de twee landen en profiteerde de twee landen en de twee volkeren.

Caga zei in felicitatie-diploma, sinds de vestiging, de vriendschap tussen de twee kanten is bleef consolideren, en de vriendelijke en co?peratieve relatie is blijven verdiepen, die diep geplant is in het wederzijdse respect, solidariteit en wederzijds voordeel en win-win gemeenschappelijk idee.

Via China-Africa Samenwerkingsforum, "One Riem All Road" -initiatief en andere platforms bieden steun aan Rwanda, die een belangrijke actieve rol heeft gespeeld in het nationale transformatieproces van Rwanda, en Lu Fang zal blijven versterken en versterken van de vriendelijke samenwerking op alle gebieden van de twee landen.